Amsterdam Cafe culture.

vrolijke vrouw die selfie op de straat maakt - fietsenmaker stockfoto's en -beelden

 

Verge koffie

 

Plein the Crepes! Foto: copyright Maarten Pretorius

 

We zijn trots op de Amsterdamse cafécultuur. We kunnen ons niet voorstellen hoe het eruit ziet zonder ons Crepes Cafe.

 

 

Haal je koffie, cuppa of thee cappuccino (voor de niet-Kaffees die er zijn) en luister naar allerlei dingen op ons dagelijkse nieuws. We houden van lezen, dus als je naar stadspolitiek luistert, staat er elke dag, of de week, een artikel over het leven in Amsterdam in de krant; er is een hele lijst met recent nieuws dat een paar maanden geleden naar buiten is gekomen. Het is ons persbureau dat de hele dag bezig is, niet zo sterk als onze cuppa-thee, maar net zo interessant. Ook hebben we een enorm aanbod aan voedingswinkels (want er is geen verband tussen beide!).

 

 

Volgens onze medewerkers kun je bij ons het beste terecht als je je haar wilt laten doen, een gezichtsmassage wilt laten doen, je wilt laten knippen of iets anders. We zagen een van de kinderen op onze show vijf jaar geleden en zijn haar werd gedaan door onze oude baas. We praten graag over de innerlijke werking van de winkel. Je zou het hele verhaal over het kapsel van onze mensen moeten komen leren. , gepubliceerd in 1977, is een paginagrote galerij met foto's van de Amsterdamse cafécultuur. De galerie, nu te zien in Galerie Can van Gallery Central: om de dag is er een bijzonder evenement in de Can, waarbij een kunstenaar ansichtkaarten uitdeelt met foto's uit het verleden; meest recent maakten ze thema's met beroemde winkeleigenaren en het unieke aan hun etablissement. Er is een uitgebreide lijst met artikelen over winkels, cafés en de winkelcultuur van Amsterdam. Natuurlijk, als je het beste cadeau wilt weten dat je voor je geliefde kunt krijgen, bekijk dan deze geweldige Stanton Turner Cheshire-foto's uit 1906 die de geschiedenis van het straatbeeld in Amsterdam uitdiepen. Veni Vidi Velo heeft een gratis wifi-router waarop cd-films en tv-programma's worden gestreamd, met streaming van meer dan 5 mbs.

 

 

Viper's Den is waarschijnlijk het meest bekende café in Amsterdam, hun vakantiepapier uit 2003 diende als inspiratie voor ons logo en onze websites. Het is in ieder geval een full-service café. Veel, zo niet al hun klanten zijn klanten van andere caféketens en merkfrisdrank, koffie, enz. Dus je kunt een leuke, familiale omgeving verwachten in het hart van Amsterdam. Viper is gevestigd in het restaurantgedeelte van het Stedelijk Waters-monument. Het is om de hoek van ons café.

 

 

Praat met ons over andere leuke lunchplekken in Amsterdam.