Beveiligingssystemen voor veiligheid

Het hebben van een goed beveiligingssysteem is een uiterst belangrijk onderdeel van uw bedrijf. Penetratietesten zullen in feite bepalen welk beveiligingssysteem u de beste beveiliging zal bieden. Maar voordat u op zoek gaat naar een beveiligingscamera, is het misschien handig om te definiëren wat u onder ‘beveiliging’ Adviseur openbare orde en veiligheid.

Als u uw bedrijfspand als uw “oorlogsgebied” beschouwt, waar u actief bent, dan kunnen een aantal zaken als “beveiliging” worden beschouwd.

Wachtwoorden

Dit is het belangrijkste aspect van de beveiliging, omdat geen twee gebruikers van het systeem ooit hetzelfde wachtwoord mogen krijgen. Als een wachtwoord gecompromitteerd is, en de account gesponsord, dan zal het onmogelijk zijn om de gebruiker naar u te herleiden. U moet zoveel mogelijk gebruikersnamen en wachtwoorden hebben.

Eenvoudige regels

Neem bijvoorbeeld een wachtwoord als ‘HEQ2vAMvu5iIsImph$.fVE’ en productief kan het worden omgezet in ’46ExV5iIsImph$.fVE’ mits u de cijfers en hoofdletters verwijdert. Op dezelfde manier kunt u, als u een bericht in een wachtwoord wilt coderen, een plaats op de body of een aantal woorden kiezen en tekens tot 12 karakters lang gebruiken om te proberen giswerk te voorkomen. In dit geval moeten opzettelijke fouten zoals “q” en “3i” aan het einde van het wachtwoord worden toegevoegd om te voorkomen dat foutmeldingen verschijnen.

In feite zijn er een aantal technieken om berichten voor encryptie en decryptie aan te vallen en te decoderen, die ervoor zorgen dat alleen correcte gegevens worden gelezen door iedereen die over de juiste apparatuur beschikt.

Eén beveiligingssysteem kan niet genoeg zijn om privacy te garanderen. U moet er ook voor zorgen dat iedereen die met uw apparaat reist dezelfde voorzorgsmaatregelen voor privacy krijgt die u gebruikt. Het is gemakkelijk te raden dat een laptop op het vliegveld wordt gebruikt voor beveiligde gegevens en u wilt misschien niet dat dat waar is wanneer iemand uw laptop probeert te onderscheppen.

Om die reden lijkt zelfs een eenvoudig eenmalig wachtwoord handig. Een goede gewoonte is echter om een combinatie van tekens en cijfers te gebruiken om de veiligheid van het wachtwoord te vergroten, waardoor het moeilijker te raden is voor iemand en eenvoudig te onthouden. Voorbeelden voor wachtwoorden zijn: ‘AreYouAlive?’; ‘password123’. Standaard gebruikersnamen op computers zijn meestal ook hoofdlettergevoelig, dus areA, eme, pw, v0r, scm zijn allemaal relevant. U kunt dit ook veranderen in hoofdlettergevoelig als beroep, d.w.z. AreYouActivePw of AreYouPasswords.

Netwerk beveiliging

Voor netwerkbeveiliging, waarbij een groot aantal computers wordt gebruikt om een dienst te leveren, moet worden nagedacht over de encryptie die zal worden gebruikt en het niveau van vertrouwen dat deze encryptie met zich meebrengt. Voor een klein netwerk zijn de risico’s meestal dat iemand van buitenaf de versleuteling probeert te kraken en in de netwerkcomputers probeert te komen. Als u draadloze netwerken gebruikt, hoe beschermt u zichzelf dan? Bijvoorbeeld, met Wi-Fi, is er de mogelijkheid dat iemand binnen uw huis probeert uw netwerk apparaat te gebruiken om uit te vinden waar u woont. Dit kan gaan van het vinden van een open Wi-Fi signaal tot het hacken van het netwerk tot verlichting en het zo maken dat de eigenaar van het netwerk het niet kan gebruiken zonder zijn leven te riskeren. Denk ook aan het risico voor een hacker als hij niet in het netwerk komt en het verpest. Ze kunnen dan uw systeem gebruiken als springplank om in andere systemen in te breken.

En er is natuurlijk ook een bedreiging van een heel andere aard. Sommige bedreigingen kunnen passief en fysiek zijn, zoals een onbeveiligd laptopscherm. Andere kunnen opzettelijk zijn, zoals het stelen van een wachtwoord van een computer, een aan/uit-schakelaar die niet voorzien was van een net-resetknop, of een sleutel die voor iedereen zichtbaar op het tablet werd achtergelaten.

Wachtwoorden

Wachtwoorden zijn veiligheidsmaatregelen die u helpen uw wachtwoord op een veilige plaats op te slaan. U kunt bijvoorbeeld de harde schijf van uw computer thuis in een veiligheid zoals een stalen kluis laten plaatsen. Dit is een zeer goede preventieve maatregel om ervoor te zorgen dat zelfs als iemand met een flauw idee van hacken de fysieke mogelijkheid heeft om uw harde schijf te kraken, ze u nog steeds moeten veroordelen tot jaren van hard werken om te proberen bij uw gegevens te komen. Wees niet bang om wachtwoorden in zo’n kluisje te stoppen – bang dat ze gestolen worden is er zeker. Wat u moet doen is ervoor zorgen dat iedereen die online bij uw gegevens wil, moet weten dat hij eerst moet kloppen met een groot gevaarlijkTool!

Gebruik een beetje kwade hackerij om ervoor te zorgen dat je aan die kwade testers voldoet.

Kwade opzet:

is om een zo belachelijk mogelijk scenario op te zetten. Misschien staat uw computer in de slaapkamer, die leeg is, behalve uw computer, die aan staat en uw fax kan ontvangen. Inbox. Of u hebt uw computer in de woonkamer, waar u hem gemakkelijk kunt zien.