fietsen – een nieuwe vorm van lichaamsbeweging

Driewielfiets

Inleiding

Zitballen zijn een nieuw soort oefeningen die zijn geïntroduceerd door een specialist in fitness-atletiek, een academisch gediplomeerd personal trainer en bedenker van de succesvolle biking burnt training (die is overgenomen door talrijke federale agentschappen in de VS en ze worden ook gebruikt door filmsterren en atleten van hoog niveau). De naam “zitballen”, waar het “adem”-gedeelte van het woord zitballen L.A.O.B. is, is het gevolg van een schrijffout, hoewel het product nog steeds internationale erkenning geniet.

Waarom bijten?

Studies uitgevoerd door de buikwand spieren adviseren dat het doen van repetitieve abdominale crunching acties moeten in feite worden vermeden als onderdeel van een algemene toning oefenprogramma. Zit ballen zou kunnen verhelpen het probleem op voorwaarde dat je echt vestigen in en wijden een 15-20 minuten per dag van constante hold samentrekken acties. Zoals bij alle oefeningen moet je ervoor zorgen dat je op een stevige en veilige ondergrond ligt. Stuiter ook nooit op je plaats terwijl je de contractie vasthoudt. Houd in plaats daarvan vast aan het punt waar je tenen omhoog komen, en laat dan je hielen langzaam zo ontspannen mogelijk zakken. Het benaderen van deze oefening Comfort City Style is een beetje anders, en vereist een beetje onderzoek. Als een ab-sidelying techniek niet jouw ding is, houd dan vast op het punt waar je comfortabel wilt zitten, en arm zachtjes van je lichaam af. Zorg ervoor dat je diep inademt en langzaam uitademt.

Hoe uit te voeren

De bijtfase van de oefening wordt uitgevoerd door sets spanning vast te houden met de handen aan weerszijden van de borst, en vervolgens de spanning over te brengen op de armen. Voor de armen span je de spieren aan in een staande contractie, waarbij je de ellebogen aan je zijden gesloten houdt met je armen recht over je borst. Houd voor de benen de benen gekruist achter het lichaam met de ene voet voor de andere, en span de benen aan met behulp van de hierboven beschreven buikligtechniek. Tenslotte, houd de neutrale positiesrusentijden, op de top van de contractie.

uten Ingalls, Roeien en Sit-ups

Het is bewezen dat bijten de bloedcirculatie naar de mond verhoogt, wat bekend staat als de orale massagecyclus. De samentrekkende werking helpt ook bij de oefening door de buikspieren te laten werken.

Het vasthouden van sit ups is over het algemeen een grotere vaardigheid dan de bijtfase, en het moet geoefend worden. Zorg ervoor dat je aan het bovenste deel van de contractie vasthoudt, in plaats van naar boven te trekken.

Het bijten van uw nagels kan moeilijk zijn. Dit moet worden vermeden, omdat het infecties kan veroorzaken.

Hoewel 90% van de mensen de bijtfase niet kan doen, zijn de samentrekkingen en de ontspannende werking van zinnia van nature ontspannend, en stelt het mensen in staat zich te concentreren op een betere stressbeheersing in plaats van op spanningverlagende technieken. Het helpt ook om dat gevoel van aangeboren comfort in stressvolle situaties te herstellen.