Foto reading

 Foto reading

 Foto reading

Channelen is erg krachtig en zou alleen moeten worden gedaan als je superieure luistervaardigheden hebt dan je klasgenoten. Het stelt je in staat om verbinding te maken met zielen die klaar zijn om te communiceren; begaafde communicators die zielen kunnen lezen en lesgeven met de essentie van zielen.

Als je channelt, komen er maar een paar dingen naar boven. Ten eerste bereiken hoogbegaafde mensen in collectief bewustzijn een staat van bewustzijn en staan ​​klaar om te helpen en te begeleiden. Ten tweede: degenen die verder gaan dan de begaafden, combineren hun kennis en staan ​​klaar om te helpen en te begeleiden. Velen van jullie zijn misschien bekend met wazige of zelfs black-outs waarin je je niets lijkt te herinneren; dit is een belangrijke waarschuwing.

Kennis is het krachtigste instrument dat we hebben om ons leven te beïnvloeden. Daarom is het het beste om die kennis te verdienen en vervolgens verstandig te gebruiken. Channelen is de manier om dat te bereiken. Dus ga erop uit en ontdek wie je bent en wat je kunt.

In een van de sessies die ik heb gegeven, hebben mensen beschreven hoe dit werkt:

Hoe het werkt Voor een volledige sessie van 50 minuten loop ik de cirkel rond en betrek ik iedereen persoonlijk bij een discussie die voornamelijk gericht is op het delen van informatie. Mensen vinden het moeilijk om zich te lang op één ding te concentreren als ze van elkaars gezelschap proberen te genieten. Ze hebben de neiging om af te dwalen in off-topic gesprekken of om niet-gerelateerde opmerkingen te maken. Tijdens de hand of de facilitering geef ik de persoon opdracht om hun belangrijkste belangrijke punt te geven en dit op dramatische wijze te herhalen, gedeeltelijk om ervoor te zorgen dat ze het onthouden.

Mensen hebben verwezen naar het "elektrisch maken" van dit proces vanwege de energie die het vereist. Het is een oproep aan het menselijke energieveld om zich te manifesteren. Als het eenmaal 'peredited' of 'charge' is, vindt het een thuis.

Anderen hebben het "zappen" of "afstemming" genoemd. Het komt voort uit het feit dat we in deze energiekans ons zelf synchroniseren met anderen over de hele wereld. De aard van onze hersenen is zodanig dat als we bij een ander deel van de hersenen zijn, zelfs op een virtuele manier, we de andere nog steeds voelen. Dit is de reden waarom het aanboren van de paarse kant zo krachtig kan zijn.

Hoe je je paarse kant kunt aanboren

Er zijn enkele manieren die u kunnen helpen uw volledige potentieel tot manifestatie te brengen.

Wat zijn uw gedachten?

Heb je een onderliggende boosheid of wrok?

Wat Verberg je?

Houd je je in?

Ben je aan het gaslighten?

Ben je blij dat je geluk hebt?

Zoek je iemand om de schuld te geven?

Neem je je verlangen om deel te nemen aan Drama?

Als je antwoord op een van deze vragen ja is, dan moet je echt kijken naar wat je doet…

Je leest er veel te veel in!

Dit gaat niet om hoe je eruit ziet – het gaat om je perceptie.

Ik laat je iets zien waarvan ik collectief denk dat het belangrijk en relevant is. Het gaat erom je ware Zelf te vinden.

Al dat gepraat over perceptie en matching klinkt als zelfpraat. Denk er eens over na – als je je waarneming afstemt op de realiteit van je leven, dan zul je het leven ervaren zoals het is.

Telkens wanneer je merkt dat je Pieces ofulate bent – blijf in die staat. wat je ook waarneemt als 'jij' – je leeft in die staat, want dat is waar je je leven hebt geleefd (gekozen pad).

Het draait allemaal om het opruimen van de rommel en het verleden en het creëren van een duidelijk pad naar je toekomst.

En dan?

Creëer liefde en geluk!

Voor de patronen in je leven, voor de relaties, voor de politieke, sociale en milieubewegingen die je leven beïnvloeden, voor het gevoel van zelfvervulling en de hoogste spirituele ontwikkeling van je leven.