Hoe maak je een etiket?

Golfkarton verpakking

Door een etiket af te drukken, kunt u alles etiketteren wat u maar wilt, en dat gaat snel en gemakkelijk. U kunt een etiket voor uw product maken zodra het verpakkingsmateriaal is aangekomen. Zo’n etiket moet eenvoudig en elegant zijn. Bijvoorbeeld, deze arme schroevendraaier shirt verkoper zal komen met een eenvoudige label, gewoon de naam van zijn product. Begin altijd met waterballonnenlades. Een lege lade met waterballonnen zorgt voor een eenvoudige en geraffineerde etikettering.

Je kunt waterballontrekkers overal voor gebruiken. Zwervers plaatsen ze in kantoordeuren, in de vensterbanken of onder de trap. De waterballon laden kunnen worden getekend met witte posterboard of lege frisdrank blikjes. Voor boodschappentassen gebruik je alles waar een gleuf in zit voor een handmeetlint, een maatbeker en maatlepels. Als je een kassa wilt, gebruik dan een leeg frisdrankblikje.

U kunt op de buitenkant van een container, elke spray code of QR code die u kunt vinden gebruiken. Posters passen in de regel in een fles water in een flesopener, in een doorzichtige gemeenschappelijke bewaarcontainer.

Een handspoeling-met-water fles zorgt voor betere labels. Heet water en een zacht schoonmaakmiddel of 2 niet-bacteriële doekjes = snel en gemakkelijk etiketteren.

Als het een etiket heeft, doe het dan in een doorzichtig, hygiënisch bakje en was uw handen met een straal heet water.

Lanyards voor eenmalig gebruik, die volgens hetzelfde principe werken als lanyards voor waterflessen, zijn geweldig. (We hebben er hier nu genoeg op voorraad om een hele tijd mee door te gaan. We hebben ook een hele sectie van Meet the Aquarium-formule-koordjes waar we aan werken).

Bij het maken van uw etiketten moet u er rekening mee houden dat er twee soorten waterflesetiketten zijn: etiketten die in metaal zijn gesneden of gegraveerd en etiketten die op plastic koordjes zijn gesneden. Als u een plastic etiket maakt, moet u er rekening mee houden dat kinderen er niet zo gemakkelijk uit kunnen drinken als uit een metalen (of houten) etiket. Ontwerp uw etiketten altijd zo dat ze duidelijk zijn. Als u echt een metalen etiket wilt gebruiken, zorg er dan voor dat het etiket op maat van de waterfles wordt gesneden om ongelukken te voorkomen.

Sommige plastic lanyards, vooral die van populaire merken, komen niet echt open, althans dat is wat wij bij de eerste testoperatie hebben geleerd. Om bij de open sleutelkoord te komen, moet je het sleutelkoord dichtbinden en in een plastic zak stoppen, die ook moet worden doorgesneden. Als het sleutelkoord nog steeds niet open is, betekent dit dat je niet bij het water in het sleutelkoord kunt komen. Dit betekent dat u de leeflijn moeilijk uit elkaar zult kunnen halen wanneer u uw taak wilt uitvoeren. De tijdige productie van lanyards is van vitaal belang om ze overal voor te kunnen gebruiken. Als u de benodigde lanyard niet op tijd kunt vinden, zult u de waterfles moeten verknippen en weggooien. Na verloop van tijd zult u zich realiseren dat uw label alleen echt werkt als het in de hierboven beschreven container wordt gedaan.

Naast deze voor de hand liggende dingen, stellen sommige laboratoria (in het bijzonder wanneer zij te maken hebben met reuzentanks die zuur bevatten) voor het etiket buiten de tank te plaatsen via een kuip die aan de buitenkant is bevestigd. Op die manier komt het etiket niet in contact met het zuur tijdens het reinigingsproces. Wij raden sterk aan uw verpakking volledig biologisch afbreekbaar te maken.

Vermeld bij het maken van een etiket altijd zoveel mogelijk details (zoals uw bedrijfsnaam, als die er is). Alledaagse dingen zoals datum, plaats en prijs kunt u zo vaak herhalen als u wilt, want dat is wat de mensen het eerst zullen controleren.

Achtergrond materiaal – Water Hot Coolers

In China kreeg een warmwaterkoeler de naam “职清水, lit. “CONCENTEREND WATER, lit. “door water voor koeling en verwarming”. In het Engels is het een koud vat dat gebruikt wordt om heet water af te koelen door er geleidelijk koud water in te spuiten. De winter is de tijd om deze potten te gebruiken in de rest van het jaar, dus het is algemeen te vinden op vele plaatsen, en vooral winkelcentrum daklozenopvang koelers. Veel buitensportwinkels verkopen deze echter aan stedelingen als een van hun kerngeschenken aan stedelijke gezinnen.

Hij is verbazend eenvoudig te gebruiken, en er dus een in huis hebben is altijd handig, want een lichte koude motregen is altijd welkom. Als u er in de zomer een wilt, zult u een ander reservoir moeten gebruiken voor de thermische rugzak voor de nacht.

Om er een te maken, hebt u een bakje nodig voor het water, een kom voor het koude water, en een warmtebron, zoals wat tabak of olie, voor het warme water. Voor aluminium is karton de meest populaire keuze.