Wat weet u over die van uw klant?

Kapperszaak, Iran, Cosmetologie, Mashhad

(specificaties) Analyse & kenmerken blunder

"Dus wat doe je?" is een brede vraag en omvat drie fundamentele componenten van het kappersvak: knippen, behandelen en barbieren. Een kapper moet 80% of meer van de tijd een receptioniste hebben, omdat mensen het geweldig vinden als iemand op hun huid reageert door de manier waarop ze praten, zoiets als "yers" of "uitschot" zonder te kauwen. Als je in de buurt van deze mensen bent, is het een zeker interview.

Oplossing: u moet het antwoord op deze specifieke vraag met uw klant delen – u moet ze laten beseffen dat u van de kunst houdt om hun haar te behandelen en te barberen. Als je dat niet eerder deed zonder een bad hair day, is dit een manier om je liefde voor het vak te tonen.

En dit zal uw klant vertellen dat u om hen geeft en u zult hen een behandeling geven die past bij hun volume en haarkleur. Nu ben jij de persoon naar wie ze toe gaan om hun kapsel te veranderen voor cosplay- en modetijdschriften, interviews en andere belangrijke evenementen. Ze nemen niet de helft van dat geld voor wat je ze aanbiedt. Als u niet betrouwbaar bent, verliest u de klanten, dus u moet rekening houden met de toekomst.

Uw waardebereik

Als je je familielid zou moeten vragen wie ze leuk vindt voor een second opinion, zou je beste partner een van je kappersscholen zijn omdat ze zoiets eenvoudigs en substantieels doen.

Om geld te verdienen, moet je een superieure kappersservice bieden. En van welke kappersschool je ook afstudeert, je moet kunnen doen wat nog nooit eerder is gedaan. Het onderzoek van To be the zegt dat 'juist' minimaal zes weken van het leerproces is, bijvoorbeeld lezen en schrijven, wat betekent dat uw klant kan leren met hun kapper.

Uw vaardigheid is dus eigenlijk wat uw student nodig heeft om concurrerende prijzen te vinden in zijn of haar regio en toch binnen het kostenbudget van het bedrijf te kunnen werken. En hier is de kicker die je kan maken of breken.

Weet u, die iets hebben gezegd over de vaardigheden van elke kapper in uw omgeving?

AnotherSolid Call On Het oneerlijke deel van een kapper en het is bijna hij of zij die meer kans heeft om het te doen, omdat ze niet zo effectief kunnen zijn als jij.

Wat zijn je echte vaardigheden, waarvan je je misschien nog steeds niet bewust bent.

Vanaf het moment dat een leerling om kritiek- of motivatieredenen haar knipt, is er het gedeelte achter de gordijnen waar je klant nooit een verkeerd kapsel weet. Dit is altijd zo belangrijk tijdens het werken met een klant.

Hier volgen enkele technieken om u voor te bereiden op de reactie van uw klant.

Elke klant, dat zijn uw klanten, wil andere tarieven van uw dienstverlening. Als je ze niet kunt geven wat ze nodig hebben, denk ik niet dat je loyaal bent in je functietitel of dat je ze kunt beschouwen als betrouwbaar en "de beste" om mee samen te werken. U moet het grote plaatje van uw kapsel en verkooppunten in het oog houden om uw tijd, uw energie en uw geld te beheren.

Als je klaar bent met je wekelijkse activiteit, bereid je dan voor op je volgende. Dit is 3 maanden voor het volgende evenement dat je als volgende wilt doen.

Houd dit idee consequent in gedachten wanneer beetje bij beetje de details van uw productie goed worden afgehandeld, niet alleen omdat uw klanten begrijpen dat uw vaardigheden binnenkomen, maar ook u.

Je productkennis is ook belangrijk, want als je niet genoeg kennis hebt van je routine, moet je je lijst met haarstijlen die je eerder hebt gedaan bestuderen.

Doe dit op uw tijd en ook in klok in en klok uit tijd. Laat u hier en daar niet betrappen zonder voldoende tijd om uw werk goed te doen.