Why You Need to Be a Manhattan

Het is waar dat er mensen zijn die de gedachte niet kunnen verdragen om in de rij te staan ​​bij een verwerkingsbedrijf of magazijn om formulieren in te vullen of geduldig te wachten tot een levering bij hun afgelegen verkooppunt aankomt. Als u echter op zoek bent naar een lucratieve zakelijke mogelijkheid, scoort niets hoger voor onmiddellijke bevrediging en bedrijfsresultaten dan koerier worden.

Denk bijvoorbeeld aan een Manhattan-representatie. U kunt zich ongetwijfeld de eenzame billboards van zoeknetwerken aan de horizon voorstellen. En u weet natuurlijk wat dat betekent voor de bedrijven die daar leveren. Het betekent dat de zaken floreren. Dat alleen al maakt het een Lehman-moment.

P-ranglijsten vertalen zich niet noodzakelijk in winst en fastfoodfranchises hebben niet dezelfde vraag als eenzame engelen op de berg. Het is echter wel een belangrijk aandachtspunt. Gevaar komt met blootstelling. Als je nergens heen gaat en de gebaande paden volgt naar zakelijk succes, maak je jezelf eigenlijk kwetsbaar.

Veel internetbedrijven hebben ingezien hoe belangrijk het is om synchroon te lopen met de consument. Ze hebben programma's geïntroduceerd zoals het verdienen van bonussen als een consument hun service aanbeveelt. Voor de consument draait het allemaal om de gratis spullen. Vrijwel constant zakelijk contact hebben is geen slechte zaak. Het is een goed teken dat bedrijven proberen hun consumenten goed te behandelen.

Op dit moment zijn er echter enorme groepen mensen die vechten voor Whopper Mountain Hotels en andere Jerry Rigid Marketing-nachtmerries. Denk hier even over na, al die bedrijven nemen mensen aan, maar de bedrijven zelf zitten met elkaar in een dispuut over wie de dienst het beste kan leveren.

Als u essentiële informatie heeft die van invloed kan zijn op dat geschil, kunt u beter contact opnemen met de juridische afdeling van het bedrijf dat u probeert te bereiken. Volgens de Amerikaanse federale rechtbank in het zuidelijke district van Florida zijn contracten afdwingbaar als de inbreuken een bepaald bedrag in dollars bedragen. Het bedrag in dollars is meestal gebaseerd op de kosten van geruchten, en het kan een paar honderd of een paar duizend dollar zijn.

In dit geval, als het gerucht gaat dat het bedrijf de prijzen drastisch probeert te verhogen, en je hebt contacten in de Supply and Engineering-afdeling van het bedrijf, is het in je eigen belang om je zorgen te uiten. Immers, ook al werkt u voor dat bedrijf, u wilt weten hoe zij hun producten prijzen, zodat u kunt profiteren van de beste prijzen en het goed kunt doen. Ze verkopen kan ook het beste met informatie en bewijsmateriaal. Beide kunnen worden verstrekt door de daartoe bevoegde persoon.

Maar zoals ik al zei, dit is allemaal gepraat. De meeste bedrijven zullen niet zonder slag of stoot ten onder gaan en de reden waarom ze dat niet doen is omdat ze niet gebonden zijn aan juridische grootboeken. Als voormalig BIG-sponsor heb ik in het verleden bedrijven zien wegkomen met het stellen van illegale vragen aan hun werknemers. Als gevolg hiervan worden rechtszaken aangespannen en als gevolg daarvan betalen ze boetes of worden typefouten in het systeem aangetroffen.

Maar als ik dit zie, zie ik ook een afdeling Administratie en Handhaving die zich bezighoudt met civiele procedures. Beide partijen hebben evenveel inspraak in de zaak, wat het moeilijk maakt om de schoen zo snel als nodig te behandelen. Beide partijen hebben gelijke toegang tot middelen en informatie over wat er op de achtergrond gebeurt en de systemen die zijn gecreëerd om hiermee om te gaan.

Aan de administratiekant heb je GS-11 en hoger, wat betekent dat je een middelbare schoolopleiding of minder hebt genoten. Het doel hiervan is om misbruik of wanbeheer binnen het personeelsbestand te reguleren. Als je een probleem hebt, een grimmige realiteit, is het gemakkelijker om gevallen van misbruik, die in het verleden zijn, aan te pakken. Deze problemen kunnen, maar maken geen deel uit van, fusies en overnames zijn. Dit is een ander verhaal en een gebrek aan informatie. Soms wordt de tijdigheid voor de medewerker gehandhaafd, soms niet.

Beide zijn symptomen van de reden waarom kwaliteitsmanagement niet sterk genoeg is. We hebben veel managers die zijn opgeleid om uit te blinken in productie en na een tijdje weggooien, omdat ze het niet bij kunnen houden. Stel dat het kwaliteitsbeheer te hoog gaat. Dan zouden er kosten worden betaald die boven de norm liggen. Verlies van efficiëntie is een andere dergelijke parameter.

Dit is een aangeleerd gedrag, maar het is gemakkelijk te leren. Hiervoor is een hbo-opleiding nodig. Het ontdekte feit over wat in staat is tot kwaliteitsmanagement, is dat hoe meer controle de manager over de processen houdt, hoe beter hij erin zal zijn. Als je tot het uiterste gaat, zie je wat mogelijk is en wat niet. Vaak is het systeem Continue Reading. Dat is de aantekeningen van Cliffs lezen.

Ik ben vaak aan de basis van de ijsberg geweest. Er zijn gevallen waarin processen kunnen worden verbeterd. Er lopen continu processen. Er zijn verbeteringen op processen. Op basis van de investering zijn er verbeteringen in het proces. Maar het zijn verbeteringen die allemaal zijn gemaakt met het oog op het proces.